Svettebehandling - Strømmen

Injeksjonsbehandling er den mest effektive og langvarige behandlingen mot overdreven svette (hyperhidrose). Aleris har kort ventetid og lang erfaring med å behandle plagsom svette med denne metoden.

Normalt produserer svettekjertlene dine svette som fraktes til overflaten av huden når temperaturen stiger, for eksempel ved feber eller når du blir nervøs eller stresset. Det er nervene som sender signaler til svettekjertlene om å produsere svette. Når faktorene som gjør at du svetter forsvinner vil signalene fra nervene stoppe opp og du slutter å svette.  

Hos ca. 3 prosent av befolkningen slutter ikke svettekjertlene å produsere svette når de skal. Denne tilstanden kalles hyperhidrose. Dette fører til at man svetter stort sett hele tiden. Mange av de som plages med denne tilstanden sliter ofte med sjenerende lukt og skjemmende flekker på klær. 

Injeksjonsbehandling er markedets beste behandling mot denne tilstanden. Behandlingen gir ingen bivirkninger, har langvarig effekt på 7 – 12 måneder. Behandlingen virker ved at signalene til svettekjertlene stanses, slik at svettingen avtar.

Les mer om behandling av overdreven svette

Til toppen av siden