Bodø

Aleris Bodø (før: Teres Klinikken Bodø) fikk offentlig godkjenning som privat sykehus i oktober 2008, og tilbyr ortopediske operasjoner, hjerteutredning, sterilisering av menn, plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger.

Vårt tilbud

Vi tilbyr:

Våre leger sikrer deg en profesjonell vurdering og et best mulig resultat av behandlingen. Vi prioriterer personlig kontakt og nøye veiledning både før og etter behandlingen.

Aleris Bodø har tilknyttet erfarne narkoseleger, som sørger for at operasjonene skjer med størst mulig sikkerhet og med minst mulig ubehag for pasientene. Alle spesialsykepleiere har spesialutdannelse som offentlig godkjente operasjons- eller anestesisykepleiere. Vi har det nyeste utstyr og moderne romslige operasjonsstuer, Vi har også ett flott oppvåkningsavsnitt hvor du kan hvile etter operasjonen.

Vi holder oss oppdatert på de nyeste behandlingsformer slik at våre pasienter til enhver tid sikres den beste behandling.

Offentlig avtale

Vi har avtale med Helse Nord innen ortopedi, plastisk kirurgi og hjerteutredning. Vi har kort ventetid, og du betaler da kun egenandel som ved et offentlig sykehus. Oversikt over offentlig avtale ved Aleris Bodø

Hvor holder vi til?

Klinikken ligger i hjertet av Bodø med utsikt mot havnen i nye hyggelige lokaler i Moloveien 18.

Fortsett videre til Aleris Bodøs egne nettsider

Til toppen av siden