Omsorgsboliger

Det er 42 omsorgsboliger i Austevoll kommune. Aleris Omsorg gir tjenester til beboerne i omsorgsboligene etter enkeltvedtak. Det kan være både hjemmesykepleie og praktisk bistand.

Huftarøy:

*Birgittunet (16 boliger) – ligger sentralt på Storebø v/Storebø Barneskole og Sentrumsbygg Handelssenter. Sentrumsbygg rommer bl.a. dagligvarer, bakeriutsalg og frisør. Barneskolen er en viktig nabo med sine kjekke tilstelninger med onsdagskafé og underholdning.

Inneholder: Stue/kjøkken, soverom og bad, egen terrasse. Felles oppholdsrom og kjøkken med felles måltider. 

*Soltun – (6 boliger) – disse boligene er bygget ilag med Austevoll P.O.Senter på Storebø, og beboerne på Soltun drar dermed nytte av kultur og aktivitetstilbudet der.

Inneholder: Stue/tekjøkken og bad, egen terrasse. Felles oppholdsrom og kjøkken med felles måltider. 

* Bjørketun – (4 boliger) – Bjørketun er nærmeste nabo med Soltun og Austevoll P.O. Senter. 

Inneholder: Stue/kjøkken, soverom og bad, egen terrasse.

Selbjørn:

*Bekkjarvik Brygge (16 boliger) – disse ble ferdigstilt våren 2014. Leilighetene er moderne, med flott utsikt og innbydende omgivelser. Her er innsegling og båthavn sentralt i utsikt og stemning, og utearealet rett utenfor hoveddøren til den enkelte er det et atrium som allerede har blitt brukt som klassisk konsertarena. Handelssenteret Bekkjarvik Torg er i samme bygning, med bl.a. apotek, legekontor, bibliotek og diverse utsalg.

Inneholder: Stue/kjøkken, soverom og bad, terrasse og/eller fransk balkong, felles atrium.

Det må søkes om omsorgsbolig hos helseservicekontoret i kommunen – tlf 55081000. 

Til toppen av siden