Velkommen til Vestre Nes Omsorgsbolig

Vester Nes Omsorgsbolig har adresse Vestre Nes 11, og ligger idyllisk og solrikt til ved Holmen Kirke. Omsorgsboligene er omkranset av seniorboliger og er organisert som en egen seksjon i sameiet med seniorboligene.

Vestre Nes er et trivelig omsorgssenter som driftes av Aleris Omsorg på oppdrag for Asker kommune. Omsorgsboligen består av 16 leiligheter for delt på 2 etasjer, med 8 boenheter i hver etasje. Hver boenhet er på ca 35 kvm, og består av kombinert stue/oppholdsrom og bad, samt en liten benk med mulighet for kaffekoking m.v. Hver etasje har felles kjøkken, stue, vaskerom og kontor. Til boligene hører også opparbeidet uteplass. 

Aleris Omsorg:

Aleris Omsorg er et privat omsorgsselskap som driver sykehjem, omsorgsboliger og hjemmesykepleie på oppdrag for kommuner i Norge. Vi har 350 dyktige medarbeidere med høy kompetanse og som liker å jobbe med eldre. Vi legger stor vekt på å gi hver enkelt av våre beboere et individuelt omsorgstilbud og et variert aktivitetstilbud. Nøkkelord for våre tjenester og vårt arbeid er:  OMSORG,  TRYGGHET og TRIVSEL.

Kontaktinformasjon:

Daglig leder: Sølvi Skar Bakken
Tlf : 66 75 50 80

Ansvarlig sykepleier:

Anja Holc
Tlf : 66 75 50 80 

Direktenummer:

Tlf  90 47 58 93

Legetjenesten ved sykehjemmet:

Vi har egen lege ved omsorgsboligen, som her annen hver tirsdag kl 0900,  og som i tillegg tilkalles ved behov.

Fotpleier:

Vi har en fotpleier som kommer til Vestre Nes fast hver 6 uke og steller beboernes føtter. Tjenesten betales av den enkelte beboer.

Tannbehandling:

Beboerne på Vestre Nes har rett til gratis tannbehandling. Vi samarbeider med tannklinikken på Nesbru.

Aktiviteter:

Vi legger til rette for sosialt samvær og aktiviteter i Omsorgsboligen. Hver ettermiddag kl 16 inviterer vi til samling i stuen, med innslag av aktuelle aktiviteter. Vi har kjøpt inn Nintendo Wii, og spiller bowling i stua med dette. Vi markerer høytids- og merkedager, og har både grillfest og juletrefest, i tillegg til rakfisklag og pårørendefest.

Nytt er at vi har besøksvenn med hund gjennom Røde Kors som kommer hver uke.

Måltider :

Drikke/frukt  kl 11 00
Kaffe med brødskiver /kake
kl 16 00
Ekstra måltid
kl 21 00 for de som vil ha 

Til toppen av siden