Urologi Ålesund

Nå kan vi tilby sterilisering og operasjon for trang forhud i Ålesund. Første ledige dato for time hos urolog er 15. juni.

Sterilisering

Sterilisering er en sikker og effektiv prevensjonsmetode for menn som ikke ønsker å få flere barn. Prosedyren er meget vanlig og på verdensbasis er det ca. 50 millioner menn som har gjennomført inngrepet. Inngrepet påvirker verken den mannlige maskuliniteten eller seksualiteten og du slipper å bekymre deg for uønsket graviditet.

 

Sterilisering er et lite, kirurgisk inngrep hvor man i lokalbedøvelse fjerner en bit av de to sædlederne som går fra testiklene. Sædcellene produseres i testiklene og lagres i bitestiklene. Ved utløsing blandes sædcellene sammen med sædvæske. Etter steriliseringen vil man ved utløsing fremdeles ha tilnærmet samme mengde væske som før, men uten sædcellene slik at man ikke lenger kan befrukte noe egg.

Pris: 5 890,-

Trang forhud

Trang forhud (fimose) kan gi smerter og problemer med hygiene og vannlating, samt føre til smerter under samleie. Trang forhud (fimose) operasjon er et relativt enkelt inngrep.


Ring oss for timebestilling!

Til toppen av siden