Ortopedi

Langvarige lidelser i muskel, ledd og skjelett fører ofte til langtidssykefravær og uførepensjon. Hos Aleris Agder får du førsteklasses behandling for en optimal fysisk helse, uten smerter i hverdagen.

Ortopedisk avdeling ved Aleris Agder tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i muskel-, ledd- og skjelettsystemet. 

Mesteparten av våre operasjoner gjøres dagkirurgisk. Det vil si at du opereres og reiser hjem samme dag. Vi er et offentlig godkjent sykehus.

De fleste artroskopiske prosedyrer, som meniskoperasjoner og vanlige skulderoperasjoner gir ofte gode resultater. Risiko for alvorlige komplikasjoner er svært liten. Det er imidlertid alltid en viss fare for at inngrepet ikke gir forventet resultat og i noen få prosent kan plagene forverres. Ved artroskopisk kirurgi, er rehabiliteringen etter inngrepet en svært viktig del av behandlingen. For å få et godt resultat, må du være motivert og villig til å bruke tid og krefter på trening!

OFFENTLIGE AVTALER

Kun egenandel – som ved et offentlig sykehus

Aleris Agder er Sørlandets eneste offentlig godkjente privatsykehus. Sykehuset har avtale med Helse Sør-Øst om leveranse av kirurgiske tjenester innen ortopedi. For disse tjenestene betaler du kun egenandel som ved et offentlig sykehus.

I tillegg til offentlige avtaler har sykehuset også avtale med de fleste forsikringsselskapene. Pasienter som ikke ønsker vente i kø ved et offentlig sykehus, kan enten bruke helseforsikringen sin eller betale for inngrepet selv.

Bestill time på tlf 38 04 99 20

Til toppen av siden